Merkezefendi İlkokulu
MERKEZEFENDİ MAH. SABRİ ÜLKER SK. NO 34 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL

VİZYON

Okulun bulunduğu çevreyi değişim ve gelişim merkezi haline getirmek, misyonumuzda ki hedeflerimiz paralelinde okulun öncelikle yakın çevrenin ve zamanla da uzak çevrenin bilim, kültür ve sanatın kalbinin attığı mekan haline getirmek. Bu şekilde öğrencinin mevcut değerler algısını daha da yükseltip, gelişimde ve değişimde öncü bir öğrenci profili yaratmak.

MİSYON

Bireysel ve sosyal hak ve sorumluluklarınının bilincinde, bu çerçevede temel insan hak ve özgürlüklerine saygılı ve aynı zamanda bu vb. evrensel değerleri koruyan, geliştiren ve bu değerlere sahip çıkan, empati ve hoşgörü gibi sosyal piskolojik kazanımlara ulaşmış,kariyer ve girişimcilikte öncü olan ve bu konularda atılımlar gerçekleştirebilen, ortak ve başat sosyo-kültürel ve ahlaki değerlerine yabancılaşmaktan uzak olmakla beraber, bu değerlere bağlı, bu değerlerini içselleştirip geliştiren ve yansıtan bir kişiliği olan, sosyal hayatta ve sosyal tabakalardaki değişik alanlardaki farklılıkları "ötekileştirme" den kendi varlık bütünlüğü içinde, bir zenginlik kaynağı olarak gören, sosyal hayatı düzenleyen norm yasaları benimseyebilen ancak tıkanıklara neden olan insan haklarına aykırı düzenlemelere gerektiğinde karşı çıkıp bunların değişmesi için öncü ve aktif rol alan bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Tekli Öğretim

09.00-14.00

SERVİSİ MEVCUTTUR

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLÇE MERKEZİNE 1 KM UZAKLIKTA OLUP ARAÇLA 5 DK LIK MESAFEDEDİR.İL MERKEZİNE 5 KM UZAKLIKTA OLUP ARAÇLA 20 DK LIK MESAFEDEDİR.

ZEYTİNBURNU

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI- TURNUVALAR- YARIŞMALAR

Proje Çalışmaları

YEMEKTE DENGE PROJESİ- PİKTES PROJESİ- BEN SINIFTA ANNEM KÜTÜPHANEDE PROJESİ- HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR PROJESİ- SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR PROJESİ